Bernerlunden

- Opdræt med omsorg og nærvær

Olympia

Olympia er født i nov. 2005 og er købt hos kennel Bernerhøjen. Hun er en stille, rolig og meget kvik hund. Hun er vagtsom, men på ingen måde aggressiv. Har altid haft lyst til og mod på at lære nyt og er ikke bange for noget, såsom fyrværkeri, torden og pludselige lyde. Omgås fint med fremmede hunde og udviser utrolig stor tålmodighed. Hun har udpræget flokfølelse, hvilket ses, når vi alle er ude at gå. I denne situation skal hun hele tiden sikre, at alle er med. Hun er mor til A, B, C, og E kuldene. Olympia mistede vi i oktober 2014 - hun blev 8 år og 11 mdr.

Alanis

Alanis er fra Olympias første kuld, født aug. 2008. Hun er meget adræt, aktiv og nysgerrig. Alanis er en utrolig godmodig og kælen hund. Er en rigtig familiehund, der trivis specielt godt blandt børn. Hun er ekstremt lærevillig og lærenem. Hun er mor til D, F og H kuldene. Alanis mistede vi i juli 2014 - hun blev 5 år og 11 mdr.

Enya

Enya er vores avlstæve. Hun er født i dec. 2011 og er fra vores/Olympias's E kuld. Hun elsker at træne og lære tricks, hun er kvik, og ekstrem lærenem, som hendes mor. Hun er vellidt af alle hunde hun møder, store som små. Indtil videre i vores avl, er hun indgået som den perfekte lege tante og den tager over, når mor trænger til en pause.  

Liva

Liva er hentet fra Kennel Bernerhøjen. Hun kom til verden den 23. dec. 2014. Liva er en meget kærlig og kælen hund - den mest kælne hund jeg endnu har haft, men samtidig opmærksom og vagtsom.

Hun er den perfekte "legetante" til Enya´s kuld og agerer som super god "hvalpesitter", når Enya trænger til en pause.

Liva er HD- og AD-fotograferet med følgende resultat: HD - A/A og AD - 0/0.

Hun er nu færdigvokset og er en stor og kraftig tæve. Hun måler 66 cm i skulderhøjde (max. for tæver) og vejer ca. 45 kg.

Hun er meget nem at træne med og er yderst lydhør - sociale belønningsmetoder virker ligeså godt som godbidsmetoder. Det eneste hun endnu ikke har lært, og som vi er begyndt at træne på er, at hun ikke skal jage katte.

Liva er ikke bange for noget, hverken fyrværkeri eller høje lyde. Dog bryder hun sig ikke om, at møde en sur og agressiv hund. Disse sider har vi aldrig set hos hende.